Yritys


Me Kiinteistökeitaalla palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin positiivisella energialla. Välitämme ihan tavallisten ihmisten myytäviä ja vuokrattavia koteja ja vapaa-ajan asuntoja tavallisille asiakkaille. Meillä on myös merkittäviä yritysasiakkaita ja olemme vahvasti kiinni uudisasuntojen markkinoilla.

Toimimme laajasti Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa hoitaen toimeksiantoja aktiivisesti alueellisista konttoreistamme. Toimipisteemme Oulaisissa, Ylivieskassa, Kalajoella ja Nivalassa sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla ja hyvä paikallistuntemus on meillä itsestäänselvyys.Toimintamme on käynnistynyt jo vuonna 2004 ja olemme vakiinnuttaneet vahvan markkina-aseman alueellamme. Emme ole pankkisidonnaisia vaan toimimme hyvässä yhteistyössä kaikkien pankkien kanssa.

Haluamme erottua kilpailijoistamme reippaalla ja rehellisellä tekemisellä, näkyvällä markkinoinnilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Ammattitaito on meille kunnia-asia ja satsaamme henkilökuntamme jatkuvaan koulutukseen. Palveluidemme laatuun ja ammattitaitoon ovat vuosien saatossa luottaneet jo tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja toivomme saavuttavamme myös sinun luottamuksesi.

Tervetuloa asiakkaaksemme!